Limitált, ünnepi kiadás

2017. október 31. 21:09 - eME

Limitált, ünnepi kiadás kedvezőbb áron, mint ha a csomagban található termékeket külön vásárolnád meg, mindössze 2.990,-Ft-ért, ráadásul a csomagolással sem kell foglalkoznod, mert azt ajándékba kapod!
https://webshop.love2smile.hu/Organza_csomag-MIKULAS
https://webshop.love2smile.hu/Organza_csomag-KARACSONYFA

 

Így készítsd a Húsvéti sonkát

2017. április 13. 10:31 - eME

ha jót akarsz...

sonka.pngNéhány praktikum, tipp a Húsvéti sonka pácolásához, főzéséhez:

1. Jó minőségű, ha lehet hagyományos érlelésű, füstölt sonkát válasszunk (nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint a gyors verzió és főzés után is megőrzi a méretét és a minőségét).

Tovább

Ekcéma "dörzsi", avagy

2017. március 26. 17:00 - eME

sós olajos bőrradír az SOS segítség

arcradir.jpgEgyre többen küzdenek ekcémás bőrrel, ráadásul megdöbbentően nagy a gyermekek aránya.

Fontos, hogy ilyen esetben (illetve bármilyen bőrprobléma esetén) a lehető legkevésbé irritáljuk a már eleve sérült részt, ezért gyakran már az is enyhülést hoz, ha kerüljük a szintetikus és vegyi alapú termékek (fürdőszerek, kozmetikumok, mosószerek, stb.) használatát.

Tovább

Nyuszis répatorta mandarinkrémmel

2017. március 20. 20:36 - eME

nyuszi.jpgLegelőször egy húsvétra készítettem répatortát, sokáig böngészve az interneten fellehető receptek közül, azonban nehezen tettem igazságot a sok-sok változatban elkészített remekmű között, melyiket is kövessem. Végül úgy döntöttem, hogy kissé átalakítva a kedvenc muffin receptemet, megfelelő alap lesz a tortához. Azóta minden Húsvétra (is) készül.

Mivel ez a tészta kissé szoros, ragacsos, kiválóan illik hozzá egy kis citrusos krém...

Tovább

Vegán "tojáskrém"

2016. augusztus 19. 15:53 - eME

p1170202.JPGSokan allergiások a tojásra, esetleg bőrprobléma (pl. atópiás dermatitisz, ekcéma) miatt kerülik a magas hisztamin* tartalmú alapanyagokat (pl. tojásfehérje), vagy vegánok, de a tojás ízét szívesen visszacsempésznék az étrendjükbe...

Nekik (is) készült ez a kence recept, melyet a fekete só (számtalan előnyös tulajdonsága mellett) kénes illata és aromája miatt jellegzetesen tojásossá varázsol.

*A hüvelyesek általában magas hisztamin tartalmúak, de közöttük is van különbség és jobban tolerálható fajták, mint pl. a vöröslencse, adzuki bab, mungó bab.

Tovább